В средата на месец февруари видяхме първия трейлър на Бързи и

...
В средата на месец февруари видяхме първия трейлър на Бързи и
Коментари Харесай

Нов трейлър на Бързи и яростни 10 с Вин Дизел и Джейсън Момоа

В средата на месец февруари видяхме първия филмов откъс на  " Бързи и гневни 10 ", който ни подсказа с каква конфигурация да влезем в киното, с цел да гледаме кино лентата.

Нови смъртни рискове дебнат в " Бързи и гневни 10 "

Всичко познато е налице

Не бяхме сюрпризирани от нищо от видяното, като още веднъж фамилията и каскадите, чупещи законите на физиката, бяха на дневен ред. В него ни бе показано и кой ще е огромният изверг в десетия филм от франчайза.

Това ще бъде Данте (Джейсън Момоа) - синът на наркобоса Ернан Рейес, на който Дом и компания видяха сметката в  " Бързи и гневни 5 ". Сега обаче, 12 години по-късно, Данте се върнал, с цел да отмъсти за татко си, като изобщо не го интересува какъв брой почтени жертви ще остави.

В новия филмов откъс виждаме, че жаждата му за отплата е толкоз огромна, че няма нищо срещу, в случай че взриви Ватикана с гигантска железна топка, която в действителност е бомба. Е, ще му е мъчно, тъй като Дом и компания са подготвени да жертват колите си, с цел да предотвратят най-лошото.

За да спре Данте, на Торето ще му е нужна още помощ, по тази причина в играта още веднъж е върнат Шоу (Джейсън Стейтъм). Виждаме малко повече деяние от героинята на Бри Ларсън, която в действителност е щерка на господин Никой (Кърт Ръсел).

" Бързи и гневни 10 " е по кината от 19 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР